Confectie Industrie Verbeek

Groot in capaciteit,
perfect in detail.

Groot in capaciteit,
perfect in detail.

Groot in capaciteit,
perfect in detail.

Historie

Op 2 juli 1982 is Confectie industrie Verbeek opgericht door dhr. Verbeek senior. Hij had al enige jaren ervaring in de confectiebranche en was klaar om het eigen ondernemingsschap aan te gaan. In het beginsel besteedde hij de confectie uit aan diverse loonconfectionairs, maar al gauw kocht hij een eigen productieband voor pantalons. In 1996 is het familiebedrijf overgegaan van vader op zoon. De zoon, Peter Verbeek, zet het bedrijf voort met veel passie, doorzettingsvermogen en creativiteit in het ondernemen. De eigen productielocatie is tot op de dag van vandaag nog steeds in gebruik door hem en is door de jaren heen verdubbeld in grootte en uitgebreid met de meest moderne systemen. Hier worden al onze casual broeken en klassieke pantalons vervaardigd.

 

 

Klanten

De klanten van Confectie industrie Verbeek zijn zowel grootwinkelbedrijven als grotere retailers. Wij zijn nog van de ouderwetse stempel waar de klant koning is. Wij streven naar een perfectie in communicatie tussen klant en wij als leverancier. Alles staat of valt met communicatie vandaag de dag. Uw aanspreekpunt is altijd bereikbaar en alles is bespreekbaar. Wij bouwen zodanig aan onze relaties dat dit ook daadwerkelijk mogelijk is.

 

 

Productie

Confectie industrie Verbeek is een confectionair die zich richt op het collectioneren en produceren van herenconfectie: met name casual broeken maar ook colberts, kostuums en wintermantels. Er wordt voornamelijk onder private label geproduceerd. Wij vertalen de wensen van onze klanten tot in detail naar het eindproduct. Dit kunnen we garanderen daar wij de broeken al meer dan 25 jaar in onze eigen productie maken, wat tot een continuïteit in de pasvorm leidt.

 

 

Prijs/Kwaliteit

Zorgvuldig collectioneren staat aan de basis van een kwalitatief hoogwaardig confectieartikel. Natuurlijk overleggen we in deze fase uitvoerig met onze klant. Als echte confectiespecialist weten wij de ideeën van onze klanten direct te vertalen naar een concreet eindproduct. De keuze van de juiste stoffen, fournituren en modellering is voor ons een vanzelfsprekende zaak.

De patronen worden ontworpen en automatische gesneden met behulp van de meest moderne systemen. Uiteraard wordt de gehele productie onderworpen aan een hoge kwaliteitscontrole die vandaag de dag vereist is. Verder is de prijs natuurlijk mede van doorslaggevend belang. Door onze lage overhead kosten zijn wij in staat een kwalitatief goed product tegen een zeer scherpe prijs aan te bieden.

 

 

Levertijden

Flexibiliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Flexibiliteit staat bij ons voor kwaliteit in combinatie met korte levertijden. Aangezien we beschikken over eigen productielijnen die wij zelf direct aansturen, zijn we zeer flexibel en kunnen we de afgesproken levertijden exact nakomen. Tevens beschikken we over passende opslag- en distributiemogelijkheden waardoor de goede doorstroming en accuratesse bij de uitlevering van de goederen worden gewaarborgd. Hierdoor heeft U als klant de zekerheid dat bestelde artikelen op het juiste moment op de juiste plaats zijn. Verder hebben we diverse NOS-programma’s lopen van verschillende standaardartikelen die het hele jaar door direct leverbaar zijn: vandaag besteld, betekent direct geleverd!